fbpx ✅Culotte udskæring🥩 – En mini guide | GastroFun.dk

Culotte udskæring – En mini guide

Culotte udskæring
Indholdsfortegnelse

Culottestegen er et sikkert og populært valg. Udskæringen, der sidder bagerst på oksen, øverst på låret, er et meget fint og magert stykke kød. Som slagter gælder det om at lægge sin udskæring ved en karakteristisk kirtel for at undgå at få for meget af oksens yderlår med. Vil du vide mere om, hvor din culottesteg eller en anden okseudskæring kommer fra, har vi samlet en oversigt her.

 

Vi sikrer den gode udskæring af din culottesteg – og et par tips

Vi anbefaler at tilberede culottestegen sous vide/vandbad.

Vi giver den 6 timer ved 54 grader, hvorefter vi steger den i rigeligt smør/olie på begge sider, til den får en god karameliseret stegeskorpe.

Hvis du ikke tilbereder den via stegning eller ovn og gerne vil undgå, at stegen krøller sammen - så fjern den store, brede sene i stegens bund. Du skal også huske at skære ridser i fedtlaget som vist på billedet.

Når du skal skære den ud, så skær på tværs af muskelfibrene i tynde, ensartede skiver, så er kødet både lettest at skære og tygge.

Culotte udskæring

Culotte udskæring


Sponsoreret indhold:

Der er masse af ventetid i sĂĄdan en opskrift, sĂĄ den kan f.eks. bruges pĂĄ at streame film/serier pĂĄ Netflix eller spille onlinespil. Du kan bl.a. finde bonus uden indbetaling her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Culotte Sous Vide
Opskrift
Per Asmussen
Okseculotte i ovn
Opskrift
Michelle Tolbøll
Afpudsning af oksemørbrad
Artikel
Jacob Jørgsholm
Oksecuvette i ovn
Opskrift
Anders